فرم درخواست بهره مندی از تسهیلات رتبه های برتر کنکور و فارغ التحصیلان ممتاز

دانشجویان گرامی لطفاً پیش از تکمیل و ثبت فرم به نکات ذیل توجه فرمائید:

1- این فرم مختص دانشجویان ورودی بعد از 1399 دانشگاه تبریز است.

2- لطفاً پیش از تکمیل و ثبت فرم، "شیوه نامه جذب، حمایت و حفظ حائزین رتبه های برتر کنکور و فارغ التحصیلان ممتاز جهت ادامه تحصیل در دانشگاه تبریز" را به دقت مطالعه فرمائید تا از احراز شرایط، اطمینان حاصل نمائید. جهت مشاهده شیوه نامه، کلیک کنید.

3- تکمیل این فرم، صرفاً جهت درخواست بهره مندی از سه نوع تسهیلات شامل جایزه نقدی انتهای نیمسال تحصیلی، کمک هزینه انجام پایان نامه و کمک هزینه شرکت در همایش علمی، ضروری است. جهت درخواست سایر تسهیلات مذکور در "شیوه نامه جذب، حمایت و حفظ حائزین رتبه های برتر کنکور و فارغ التحصیلان ممتاز جهت ادامه تحصیل در دانشگاه تبریز"، مستقیماً با ایمیل dotsa@tabrizu.ac.ir مکاتبه نمائید.

4- بازه زمانی تکمیل این فرم برای بهره مندی از تسهیلات انتهای نیمسال دوم سال تحصیلی 1401-1400، 20 تیر ماه تا 10 شهریور 1401 است. به درخواست هایی که خارج از این بازه زمانی ثبت شده باشند، ترتیب اثر داده نخواهد شد.

• نام و نام خانوادگی*
  • شماره ملی*
  • شماره دانشجویی*
  • واحد محل تحصیل*
  • مقطع تحصیلی*
  • رشته و گرایش تحصیلی*
  • شماره بند مشمولیت طبق ماده سه شیوه نامه*
  • تسهیلات درخواستی*
    جایزه نقدی انتهای نیمسال تحصیلی
    کمک هزینه انجام پایان نامه (ارسال ابلاغیه تصویب پروپوزال الزامی است)
    کمک هزینه شرکت در همایش علمی (ارسال گواهی رسمی ارائه شفاهی مقاله الزامی است)
  • شماره تلفن همراه*
  • آدرس ایمیل*
  • شماره حساب بانک تجارت*توجه: شماره کارت قابل قبول نیست.
  • ابلاغیه تصویب پروپوزال* صرفاً فایل PDF آپلود شود.
    • گواهی ارائه شفاهی مقاله* صرفاً فایل PDF یا JPEG آپلود شود.