اخبار

فراخوان و شیوه نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان دانشگاه تبریز در مقطع دکتری تخصصی سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۴

فراخوان و شیوه نامه

دانشگاه تبریز مطابق با «آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی دکتری» (ابلاغیه¬ شماره ۳۰۷۸۶۲/۲ مورخ ۱۷/۱۰/۱۴۰۱ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری)، در تمامی رشته/گرایش های دوره دکترای دانشگاه تبریز که مطابق دفترچه شماره ۲ سازمان سنجش آموزش کشور در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۴ دارای سهمیه پذیرش روزانه از طریق آزمون ورودی دوره دکتری هستند، از میان دانشجویان و دانش¬آموختگان ممتاز دوره کارشناسی ارشد، با لحاظ نمودن شرایط مندرج در فراخوان و شیوه¬نامه پذیرش، دانشجو می پذیرد. از متقاضیان محترم دعوت می شود جهت مطالعه فراخوان و شیوه نامه پذیرش و همچنین دریافت فرم های ثبت نام، به وب سایت رسمی گروه حمایت از استعدادهای درخشان دانشگاه تبریز مراجعه نمایند. مهلت ثبت نام و ارسال مدارک، ۳۰ فروردین ۱۴۰۳ است.

ادامه مطلب